Заповядайте в Студио Арти от 29-ти юни до 17-ти юли на детска творческа полудневна занималня с италиански език и рисуване.
Заниманията са подходящи за деца на възраст от 1-ви до 4-ти клас. Групите са малки, до 4 деца. Индивидуален подход и внимание към всяко дете. Децата ще рисуват, ще учат италиански език и ще се забавляват с приложни задачи на лятна тематика.
График:
– понеделник, сряда и петък: от 11:00 ч. до 15:00 ч.
– вторник и четвъртък: от 9:00 ч. до 13:00 ч.

Цена: 30 лв./ дневна такса (заниманията са четири часа)
или 140 лв./седмична такса (от понеделник до петък)

Програма:
2 часа италиански език – учат се основите на италианския език по достъпен и забавен начин, подходящ за възрастовата група
2 часа рисуване и приложно изкуство – разнообразие от теми и задачи за развитие на детските приложни умения, сръчност и въображение

Ще изработваме оригами и апликации, както и декоративни предмети от природни материали.
Ще се запознаем с интересни техники от изобразителното и приложно изкуство и с шедьоври на големи художници и архитекти.
Ще учим италиански език (езикът на изкуството) по приятен начин чрез забавни уроци и игри. Децата ще научат повече за италианската култура и обичаи, ще обогатят речника си с нови думи, ще вземат лексика свързана с времето навън, животните, храните, числата, цветовете, дрехите и др.

За да се запишете е необходимо да се обадите предварително на телефон 0888 298 272.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.