Уроци по рисуване

в Студио Арти

 

Уроците по рисуване в Студио Арти са подходящи за деца на възраст от 5 до 12 год., за седмокласници, които кандидатстват за средните художествени училища, за кандидат-студенти, които трябва да подготвят портфолио с рисунки за кандидатстване в чужбина, както и за любители, независимо от тяхната възраст.

 

Уроци за деца по рисуване

Уроци по рисуване за седмокласници

 

Любители - курсове по рисуване

 

 

Деца
Седмокласници
Кандидат-студенти
Любители

Уроци по рисуване за малки и пораснали деца. Школа по рисуване за начинаещи и ученици. Уроци по рисуване | София център

За най-малките са предвидени приятни и забавни техники, развиващи въображението и уменията им, както и творческото им мислене. Целта на Студио Арти е да се насърчи креативността на децата и да се развие чувството им за красота. В процеса на работа, докато творят, децата усвояват основните закони в изобразителното изкуство.

Подготовката по рисуване за седмокласници е съобразена с изпитите, които включват различни задачи в зависимост от художественото училище ( Художествена Гимназия за Изящни изкуства „Илия Петров”, Художествена Гимназия за Приложни изкуства ”Св. Лука”, Национална Гимназия по Полиграфия и Фотография, 1 СОУ, 51 СОУ и други училища с разширено изучаване на изобразително изкуство). Усвояват се основните умения за рисуване на натюрморт, фигурална и декоративна композиция. Курсовете за седмокласници са подходящи и за ученици от 5-ти и 6-ти клас, които искат да се подготвят от по-рано за изпитите по изобразително изкуство.

цени за уроцо по рисуване

Ако сте кандидат-студенти и сте решили да учите в чужбина в университет и специалност, където се изисква да изпратите портфолио с рисунки (Специалности: архитектура, графичен дизайн, моден дизайн, инженерен дизайн, интериорен дизайн, визуални изкуства, анимация и др.) в Студио Арти можете да подготвите своето портфолио, може също да получите насоки за дооформяне на вече започнато портфолио. Уроците и курсовете за кандидат-студенти са подходящи и за ученици от 10-ти и 11-ти клас, тъй като процесът на подготовка отнема повече време и са необходими по-задълбочени познания по изобразително изкуство.

За всички любители-творци, които не са рисували до този момент професионално, но имат желание да творят, се изготвя индивидуална програма, така че да усвоят основните правила в рисуването и да експериментират с различни интересни художествени техники. Те могат да посещават Студио Арти  в малка група, където ще имат възможност да работят по индивидуални проекти.

 

 

Ваучер Подарък