Кандидат-студенти

Кандидат-студенти – Уроци по Рисуване

 

Подготовка на портфолио за кандидатстване в чужбина

 

 

Ако сте се насочили към образование в чужбина и е необходимо да подготвите портфолио с рисунки, в Студио Арти можете да получите напътствия за изготвянето му. Учебното заведение, в което имате желание да кандидатствате може да изисква портфолио по архитектура, графичен дизайн, моден дизайн, инженерен дизайн, интериорен дизайн, визуални изкуства, анимация и други.

 

За да направите добро портфолио на първо място е важно да имате разнообразни рисунки отговарящи на специалността, в която искате да се обучавате. За всеки различен университет и специалност все пак има и различни изисквания – различен брой рисунки, определена насоченост и начин на представяне.

 

В Студио Арти можете да подготвите изцяло своето портфолио, може също да получите съвети за дооформяне на вече започнато портфолио.

 

Процесът за кандидатстване в чужбина отнема повече време, затова е добре да започнете подготовката от по-рано. Ако не разполагате с много време, то тогава ще трябва да се наблегне на по-голяма интензивност в подготовката.

 

В Студио Арти ще получите необходимата помощ и напътствия! Не се колебайте да се свържете с нас!
Ваучер Подарък