За Студио Арти


Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното изкуство професионално. Групите са малки, има възможност и за индивидуални уроци. Подходът към всеки е индивидуален и съобразен с личностните потребности.Можете да се подготвите успешно за всички художествени училища с приемен изпит по изобразително изкуство след 7-ми клас. Ако до сега не сте посещавали курсове и уроци по рисуване, независимо на каква възраст сте, и сте само любители-творци, заповядайте в Студио Арти и преоткрийте таланта си.Най-малките ще имат възможност да се занимават в ателието с приятни и забавни техники, развиващи въображението им, ще опитат традиционни за различни народи приложни дейности и давайки воля на фантазията си ще разкрият своята индивидуалност.
В Студио Арти можете да изучавате и италиански език. Обучението е предимно индивидуално, което има редица предимства: уроците се провеждат в удобно за вас време, което напълно се оползотворява, набляга се на учебния материал, който ви е най-трудно да усвоите, обучението е съобразено с вашето темпо, учебната система също се избира в зависимост от това дали италианският език е необходим за работата ви, за образование в чужбина, за повишаване на оценките в училище или просто за удоволствие и обогатяване на общата култура. Има възможност и за уроци съчетаващи обучение по рисуване и италиански език. Те са особено подходящи за деца. Докато учат италиански език, децата имат възможност да усвоят нови приложни умения и чрез подходящо обучение и развиване на интересите, едновременно могат да научат езика и да развиват въображението си.
 

Преподаватели

Здравейте! Казвам се Виолета Николова. Завършила съм Национална Художествена Академия в гр. София, специалност „Плакат и визуална комуникация“ – квалификация магистър през 2010 г. и специалност „Промишлени изкуства - Порцелан и стъкло” – квалификация бакалавър през 2008 г. В момента завършвам докторантура към Софийски университет „Св. Климент Охридски“ към катедра „Изобразително изкуство“ във Факултета по начална и предучилищна педагогика. Имам педагогическа диплома от 2008 г. Преподавала съм изобразително изкуство в Италия, в средно училище в гр. Клес, област Трентино-Алто Адидже.
Ясна-Иванова-1

Привет! Казвам се Ясна Иванова и съм завършила Национална Художествена Академия със специалност Живопис- квалификация магистър през 2011г и специалност Дизайн на Детска Среда- квалификация бакалавър, както и специалност Теория и Практика на Художественото Образование. Средното ми образование е в Национална Професионална Гимназия по Полиграфия и Фотография със специалност Художествена Фотография.


Здравейте! Казвам се Албена Петкова. Завършила съм Национална Художествена Академия, специалност “Живопис” и допълнителна квалификация “Теория и практика на художественото образование”, а преди това Национално Училище за Изящни Изкуства “Илия Петров”. Смятам, че уменията и познанията в областта на визуалното изкуство са важна част от развитието и изграждането на една добре образована и мислеща личност.
Ваучер Подарък